Ponylessen

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Joyce van der Ende geeft de lessen op maandag en woensdag t/m zaterdag.  Angela van der Waall geeft de lessen op dinsdag. Voor deze lessen beschikken wij over 2 binnenbakken : één van 20×60 meter met een Agterberg bodem en één van 16×32 meter met een zandbodem. Ook hebben we een prachtige buitenbak met afmeting 20×60 meter met een Agterberg bodem. Hierdoor kan het gehele jaar buiten en binnen gereden worden. Wanneer je voor het eerst bij ons op les komt, rijd je in onze kleine binnenbak in groepjes van +/- 6 kinderen. Het kan zijn dat er niet meteen een plaatsje voor je vrij is. In dat geval wordt je op de wachtlijst geplaatst. Wij proberen de tijd die iemand op de wachtlijst staat altijd zo kort mogelijk te houden.

Meestal heb je minimaal 10 pony-lessen nodig voordat je in een grotere groep mee kunt rijden.  Kinderen kunnen aangemeld worden als ze 7,5 jaar zijn. In overleg en afhankelijk van een eventuele wachtlijst zullen zij starten met de lessen rond hun 8e jaar. We hebben van maandag tot en met zaterdag lessen voor beginners en gevorderden. 

Ook worden er regelmatig FNRS wedstrijden georganiseerd op de manege.

De eerste keer is altijd een gratis proefles, want als je nog nooit gereden hebt is het fijn als je het eerst even kunt proberen. Als je na de proefles enthousiast bent, dan kun je lid worden!

Prijzen

Ponyles:                      €60,- per maand en €25,75 per jaar lidmaatschap FNRS (dit wordt door de FNRS rechtstreeks bij u in rekening gebracht)

 Meer informatie? Bel ons via 010-4748425 of mail ons via info@flardingharuiters.nl

Downloads aanmeldformulieren:

Opgaveformulier ponylessen
PDF – 128,3 KB 1918 downloads