Ponylessen

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Voor deze lessen beschikken wij over 2 binnenbakken : één van 20×60 meter met een Agterberg bodem en één van 16×32 meter met een zandbodem. Ook hebben we een prachtige buitenbak met afmeting 20×60 meter met een Agterberg bodem. Hierdoor kan het gehele jaar buiten en binnen gereden worden. Wanneer je voor het eerst bij ons op les komt, rijd je in onze kleine binnenbak in groepjes van +/- 6 kinderen. Het kan zijn dat er niet meteen een plaatsje voor je vrij is. In dat geval wordt je op de wachtlijst geplaatst. Wij proberen de tijd die iemand op de wachtlijst staat altijd zo kort mogelijk te houden!

De ervaring leert dat je meestal 10 pony-lessen nodig hebt voor dat je in een grotere groep mee kan rijden. Op onze FNRS manege kunnen kinderen van 6 tot en met 18 jaar op onze pony's rijden. We hebben van maandag tot en met zaterdag lessen voor beginners en gevorderden.  Ook worden er regelmatig FNRS wedstrijden georganiseerd op de manege waar je aan mee kunt doen.

De eerste keer is altijd een gratis proefles, want als je nog nooit gereden hebt is het fijn als je het eerst even kunt proberen. Als je na de proefles enthousiast bent, dan kun je lid worden!

Prijzen ponylessen: 

Ponyles:                      55,00 euro per maand inclusief lidmaatschap vereniging Die Flardingha Ruiters en  21,75 euro per jaar lidmaatschap FNRS

 Meer informatie? Bel ons via 010-4748425 of mail ons via info@flardingharuiters.nl

Downloads aanmeldformulieren:

PDF
Opgaveformulier ponylessen 2018
PDF [128.3 KB]
Download (104 downloads)
PDF
Flardingha incasso digitale versie FNRS lesovereenkomst sept.2018
PDF [533.3 KB]
Download (35 downloads)