Ponylessen

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Joyce van der Ende geeft de lessen op maandag en woensdag t/m zaterdag.  Luna van Leeuwen geeft de lessen op dinsdag.

Voor deze lessen beschikken wij over 2 binnenbakken : één van 20×60 meter met een Agterberg bodem en één van 16×32 meter met een zandbodem. Ook hebben we een prachtige buitenbak met afmeting 20×60 meter met een Agterberg bodem. Hierdoor kan het hele jaar buiten en binnen gereden worden.

Wanneer je voor het eerst leert ponyrijden en bij ons op les wilt, rijd je in onze kleine binnenbak in groepjes van +/- 6 kinderen. Het kan zijn dat er niet meteen een plaatsje voor je vrij is. In dat geval wordt je op de wachtlijst geplaatst. Wij proberen de tijd die iemand op de wachtlijst staat altijd zo kort mogelijk te houden.

Meestal heb je minimaal 10 pony-lessen nodig voordat je in een grotere groep mee kunt rijden.  Kinderen kunnen aangemeld worden als ze 7,5 jaar zijn. In overleg en afhankelijk van een eventuele wachtlijst zullen zij starten met de lessen rond hun 8e jaar. We hebben van maandag tot en met zaterdag lessen voor beginners en gevorderden. 

Er worden regelmatig FNRS wedstrijden georganiseerd op de manege waar de kinderen aan mee kunnen doen. In het buitenseizoen gaan de kinderen ook op buitenrit in de Broekpolder. Het ruiterpad start achter onze manege! Ook is er in de zomervakantie ponykamp. Verder organiseren we af en toe gezellige andere activiteiten. Hou de kalender in de gaten!

De eerste keer is altijd een gratis proefles, want als je nog nooit gereden hebt is het fijn als je het eerst even kunt proberen. Dit is ook handig als je al wat meer ervaring hebt met ponyrijden, want dan kunnen we zien op welk niveau je in kan stromen. Als je na de proefles enthousiast bent, dan kun je lid worden! Je kunt je voor de proefles opgeven via info@flardingharuiters.nl tav Joyce van der Ende.

Tarieven 2024

Ponyles tm 18 jaar:   € 67,50 per maand 

Ponyles +springles    € 90,00 per maand

en  FNRS bijdrage      € 29,50 per jaar lidmaatschap (dit wordt door de FNRS rechtstreeks bij u in rekening gebracht en is verplicht voor manegeleden).

Meer informatie? Mail ons via info@flardingharuiters.nl  tav Joyce van den Enden
Downloads aanmeldformulieren:

Opgaveformulier ponylessen
PDF – 128,3 KB 3744 downloads