Ponylessen

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Voor deze lessen beschikken wij over 2 binnenbakken : één van 20×60 meter met een Agterberg bodem en één van 16×32 meter met een zandbodem. Ook hebben we een prachtige buitenbak met afmeting 20×60 meter met een Agterberg bodem. Hierdoor kan het gehele jaar buiten en binnen gereden worden. Wanneer je voor het eerst bij ons op les komt, rijd je in onze kleine binnenbak in groepjes van +/- 6 kinderen. Het kan zijn dat er niet meteen een plaatsje voor je vrij is. In dat geval wordt je op de wachtlijst geplaatst. Wij proberen de tijd die iemand op de wachtlijst staat altijd zo kort mogelijk te houden.

Meestal heb je minimaal 10 pony-lessen nodig voordat je in een grotere groep mee kunt rijden.  Kinderen kunnen aangemeld worden als ze 7,5 jaar zijn. In overleg en afhankelijk van een eventuele wachtlijst zullen zij starten met de lessen rond hun 8e jaar. We hebben van maandag tot en met zaterdag lessen voor beginners en gevorderden.  Ook worden er regelmatig FNRS wedstrijden georganiseerd op de manege.

De eerste keer is altijd een gratis proefles, want als je nog nooit gereden hebt is het fijn als je het eerst even kunt proberen. Als je na de proefles enthousiast bent, dan kun je lid worden!

Prijzen

Ponyles:                      55 euro per maand inclusief lidmaatschap vereniging Die Flardingha Ruiters en 25 euro per jaar lidmaatschap FNRS (dit wordt door de FNRS bij u 

                                         in rekening gebracht)

 Meer informatie? Bel ons via 010-4748425 of mail ons via info@flardingharuiters.nl

Downloads aanmeldformulieren:

Opgaveformulier ponylessen
PDF – 128.3 KB 618 downloads
Flardingha FNRS lesovereenkomst
PDF – 533.3 KB 440 downloads
Les tijden bakbezetting
PDF – 130.0 KB 594 downloads